Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som agresor [Undomielka]

alebo o tom, ako sa zahrávam s okolitým svetom
     Táááákže. Som agresor. Pretože moja gestikulácia sa so mnou zahráva. Len si prekŕížte predné labky tak, ako to s radosťou robí tetula v Pošte pre teba. Tým si len vymedzujete teritórium.
     Stáť rovno na dvoch zadných je pre mnohých cicavcov problém. Udržanie rovnováhy..to vám poviem fuška ako hrom. Preto si ja zvyčajne nohy prekrížim. Niežeby som bola neistá, ja proste inak spadnem!
     Alebo jednu vysuňte, ba môžete si ňou aj kyvkať. A môžem ja vari za to, že mám niekedy problém len tak stáť? Spravte toto a je z vás new agresor.
     A to že si prechádzam prstom po perách, po strojčeku(no čo, každý sme úchylák..) alebo to, že si naprávam okuliare, automaticky neznamená, že klamem. Sakriš, veď ja ani klamať neviem!
     Tvrdá školská stolička. Na nej sa proste normálne sedieť nedá! Čiže keď si hnáty dokrížite, dávate najavo, že teacherkom pohŕdate. Ehm, ale kebyže zmením tú polohu sa na zem vytrieskam...
     Uhýbanie sa očnému kontaktu s teacherama je bežne známe. Ako na jednej hodine fajn, ale keď matikár furt hľadá vo vás oporu? Mám sto chutí povedať - "Ja rozumiem, nerobí mi problém. Ale možno tie paskudy vzadu, tie čo sa tam tak hašteria a pozerajú si avon, tak možno tie s tým majú MENŠÍ problém." Ale nie, ja ho budem vlastne urážať.
     Hrozný svet. Už ani len body nerobí ako mu poviem... Ach, najlepšie bude, keď budeme ležeať v truhle. Počkať! Veď ale aj tam mi prekrížia ruky... Tak nič. Sodoma-Gomora Cecilko, Sodoma-Gomora..

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014